DutchEnglish
  • No products in the cart.
  • No products in the cart.

Het verhaal van Duvha

Buy one, Give one

Duvha sticks zijn kwalitatieve topsticks met een sociaal doel. Bij aankoop van een hockeystick doneert Duvha een tweede hockeystick aan kinderen die leven in de achterstandswijken van Afrika. Door de kinderen een mogelijkheid te bieden tot hockey kunnen ze zich persoonlijk, sociaal en sportief ontwikkelen. Duvha kan dit realiseren door nauw samen te werken met gerelateerde organisaties en opgebouwde hockeycontacten in Afrika.

Waarom Duvha?

Duvha geloofd er in dat elk kind ter wereld de kans moet krijgen om op te groeien met hockey! Het plezier wat hockey meebrengt is namelijk onbeschrijfelijk. Hockey is gewoon supergaaf!  Hockey zorgt naast plezier ook voor een sportieve & sociale ontwikkeling in een vertrouwde, veilige omgeving.

Om elk kind ter wereld de kans te geven om te genieten van hockey heeft Duvha iets unieks; ‘Buy one, Give one’. Bij aankoop van een Duvha hockeystick doneert Duvha een tweede stick aan een kind die leeft in de achterstandswijken van Afrika!

Het gave is dat jij optimaal kan genieten van het spelletje met je nieuwe Duvha stick én je daarnaast dezelfde ‘love for the game‘ kan meegeven aan een kind die leeft in de achterstandswijken van Afrika! One for One!

One for One.